Kontaktgrill

Kontaktgrill – Din Vej Til Fantastisk Mad På Ingen Tid

Har du nogensinde fundet dig selv som kunde inde på én af de smarte juicecaféer, hvor du har kigget direkte ind i de enkelte lag på din bestilte panini – for så derefter at tænke: ”Hvordan i alverden kan noget så simpelt smage så skønt”? Start din trommehvirvel, fordi vi kender nemlig svaret (og vi er klar til at dele det med dig). Er du klar? Svaret er kontaktgrill! For med hjælp fra din nye kontaktgrill, kan du få de mest basale råvarer i dit køleskab til at sprede mere glæde på dine smagsløg, end nogensinde før.

Hokus pokus, din kontaktgrill i fokus

Ligesom du ikke behøver at kende videnskaben bag elektricitet for at kunne nyde lyset fra en pære, behøver du ikke at forstå mekanismerne bag den uimodståelige kontaktgrill, som på magisk vis kan forvandle et stykke brød med en klat pesto og et stykke mozzarella til et måltid, der får dine tænder til at løbe i vand.

Grill dine grøntsager på din kontaktgrill

Smagen fra grøntsager, som for eksempel asparges og peberfrugt, bliver 100 gange bedre, når de får en tur på din nye kontaktgrill. Og den grillede eftersmag vil efterlade dig med en følelse af sol og sommer, når kontaktgrillens funktion sender dig tilbage til dine mange grillminder i haven. Så hvis du selv (eller ungerne i familien) har svært ved at få kørt grøntsagerne ind ved aftensmadbordet, så er din nye kontaktgrill dit perfekte springbræt til at få løst dette.

Lav selv din egen fastfood med din kontaktgrill

Fast food er lig med hurtig mad. Og din hurtige mad kan både være sund og mindre sund – det lader vi være op til dig at bestemme. Der er ingen grænser for, hvad du kan smide på din nye kontaktgrill af lækre råvarer, som hurtigt vil forvandle dem til hurtige retter.

Spar penge med din nye kontaktgrill

Skal du hjem fra byturen, kan du skippe pølsemanden på vejen – og dermed grille din egen hotter’ meget, meget billigere derhjemme, lige så snart du har fået fat i din nye kontaktgrill. Ligesom pølsepriserne stiger i de populære madvogne på hjul, er panini-priserne på din lokale take-away også helt oppe at ringe. Derfor kan du hurtigt komme til at spare en masse penge, hvis du for fremtiden vælger at kokkerere dine egne friske pølser og paninier i dit hjem Har du brug for et lån til din nye kontaktgrill, kan du ansøge igennem forbrugslån.

Kontaktgrill – din vej til fantastisk mad på ingen tid